Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

Hudpleieserier

Green Peel

Verdenssuksess i mer enn 60 år.
Miljø-  og hudvennlig peel, basert på naturlige urter, med super-god effekt

Forny huden på 5 dager

For mer enn 60 år siden utviklet Dr. Christine Schrammek den opprinnelige GREEN PEEL®, et nyskapende hudpleie-produkt basert på naturlige urter. Peelingen (som er mekanisk i motsetning til kjemisk), viste seg å være effektiv i behandlingen av en rekke ulike hudproblemer. I tillegg fikk pasientene ren og jevn hudoverflate.

Senere har GREEN PEEL blitt videreutviklet til en serie med ulike produkter og behandlinger, som i dag benyttes av leger og kosmetiske sykepleiere i hele verden. GREEN PEEL serien består av ulike behandlinger med varierende mengde og sammensetning av urteblandlinger som tilpasses den enkeltes hudtype og behandlingsmål.

Les mer om hele serien her

Oxygenetix en fantastisk Foundation!

oxygenix

Oxygenetix vokser stadig i Norge og vi er stolte over å kunne sende ut testen i KK uke 45, hvor den oppnår full score.

Hva er det som gjør Oxygenetix så unik?

  • Krembasert med fantastisk dekkevne
  • Vannfast og smitter ikke (du kan svømme med den i inntil 90 minutter).
  • SPF 25
  • Holder hele dagen
  • Hjelper huden å puste.
  • FDA godkjent for bruk på behandlet hud, laser, peeling, microneedling, mm.
  • Benyttes ved brannskadeavdelinger i USA samt ved en rekke produksjonsselskap, TV.

KKs vurdering av ulike foundations, klikk her.

Hudpleieserien Forlle’d

forlled

Prisvinnende teknologi

Forlle’d er en banebrytende hudpleie-serie, som er utviklet og produseres i Japan. I motsetning til andre hudpleieprodukter inneholder denne serien ioniserte lavmolekylær virkestoffer.  Dette gjør at serien er de eneste hudpleieproduktene på markedet der virkestoffene trenger ned i de dypere lag i huden.

Forlle’d Laboratory har utformet en globalt patentert fremstillingsprosess med ultra lavmolekylær hyaluronsyre og andre lavmolekylære stoffer. Teknologien er basert på nobelprisvinneren Koichi Tanakas oppdagelser.

les mer

 

Dermaceutic

Dermaceutic
Hos Argus Vital tilbyr vi hudpleieserien «Dermaceutic», som kommer fra et av de fremste laboratoriene i verden innen dermatologi. Hudpleieserien har meget gode løsninger for å pleie, beskytte og reparere i tillegg til å nære, forebygge og stimulere huden slik at du oppnår «vital» hudhelse.

Hudpleieserien har en meget god anti-aldring solkrem Sun Ceutic, som gir høy beskyttelse til all hud som er eksponert for UV-stråler.

Vi skreddersyr tilpassede løsninger for ulike klinikkbehandlinger. Dette vil sikre deg et bedre og raskere resultat, fordi vi jobber med forbehandling, klinikkbehandling og etterbehandling.

 

Oxygenetix foudation

oxygenating-foundation

Oxygenetix er en eksklusiv patentert foundation, som egner seg til både daglig bruk og til postoperativ hud. I motsetning til andre sminker på markedet, er hudkremen luftpermeabel, det vil si at den lar huden puste. Vanlige fuktighetskremer og foundations i markedet, legger seg som et lag på overflaten eller synker inn i huden slik at luftgjennomstrømningen blokkeres.

Oxygenetix har et unikt patentert system for innslusing av oksygen som heter Ceravitae som øker produksjon av nye, friske og sunne hudceller, ved å levere store mengder oksygen. Denne aerobiske effekten får dessuten de vitale, produktive cellene til å jobbe hardere.

Oxygenetix tilbyr en rikholdig palett av ulike fargenyanser slik at du lett finner den fargetonen som passer til din hud. Produktet gir huden en jevn overflate, et naturlig utseende og god hudhelse.

Oxygenetix er en god og populær hjelp for pasienter har gått gjennom ulike kosmetiske behandlinger. Kremen fremmer helbredelsesprosessen og får huden til å se ung og vakker ut.

Oxygenetix kan brukes etter: CO2-laser, rhinoplastikk, laserhårfjerning, akne- eller rosaceabehandling, blåmerker etter ansiktskirurgi, arrbehandling, overflatebehandling av hud, injeksjoner, øyekirurgi, hudsliping, kjemisk peeling.

Oxygenetix ble utviklet for postoperativ helbredelse med fullstendig dekkevne. Daglig bruk fremmer ungdommelig, sunn hud ved hjelp av oksygendrevet cellefornyelse i en pustende hudpleieformel.

Oxygenetix kan trygt brukes av alle hudtyper, inkludert postoperative hud. Den lindrer og fremmer helbredelse av huden, den irriterer ikke og forårsaker ikke eksem.

Oxygenetix er derfor en anbefalt foundation av leger og helsepersonell.

 

Obagi ZO Skin Health

Obagi_ZO_Skin_Health

Argus Vital fører ZO Skin Health, et komplett hudpleie program med høye konsentrasjoner av aktive virkestoffer for sunn og ungdommelig hud.

Kontakt oss