Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

Hudforyngelse og behandling av ulike hudskader med IPL

IPL fjerner effektivt og skånsomt pigmentflekker, hemangiomer, solskader, kapillærer/couperose og fødselsmerker. Behandlingen er trygg og gir meget gode resultater.

Hva er Intenst Pulset Lys eller IPL?

IPL er et bredspektret lys med flere bruksområder, som har overtatt mange av funksjonene til tidligere laserbehandlinger fordi det er mer effektiv og skånsomt. Vi arbeider med forskjellige bølgelengder hvor varmen omdannes til spesifikk energi i huden.

Vår IPL fra Alma har et innebygget kjølesystem. Effektivt kjølesystem bidrar til en effektiv, rask og trygg behandling av sprengte blodkar, pigmentflekker og andre hudproblemer.

IPL mot overfladiske blodkar

IPL er et instrument som avgir sterke lyspulser med bestemte bølgelengder. Lyset absorberes i blodet, og lysenergien omdannes til varme slik at blodkaret forsvinner gradvis i løpet av et par uker. Dette kalles selektiv fotokoagulering, dvs. at man kan behandle en forandring i huden uten at nærliggende vev skades. Instrumentets håndstykke føres over det aktuelle området samtidig som det gis fortløpende pulser. Det kjennes som små stikk, og huden kjøles med isposer og Aloe Vera gel.

IPL behandling for å fjerne pigment og fødselsmerker

IPL er et instrument som avgir meget sterke lyspulser med bestemte bølgelengder. Lyset absorberes i melaninet og omdannes til varme slik at de brune flekkene forsvinner. Pigmentflekker i huden kan skyldes overeksponering av sol uten nok beskyttelse. Det kan også ha hormonelle årsaker.

Antall behandlinger/Tid mellom behandlingene

Det er individuelt hvor mange behandlinger man må ha. Man kan regne med 1-4 behandlinger før man oppnår tilfredsstillende resultat med ca. 4 ukes intervall mellom behandlingene. Huden skal være helt leget før supplerende behandling.

Hvilket resultat kan man regne med?

Du kan regne med en betraktelig forbedring av situasjonen., selv om vi ikke kan garanterer at karene/pigmentflekkene alltid forsvinner 100%. Spørsmål omkring dette svarer vi på under forundersøkelsen.

Kontakt oss