Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

Våre maskiner

Venus Legacy

En revolusjonerende behandlingsmetode der man utnytter synergieffekten  mellom en avansert patentert radiofrekvens teknologi RF), et pulserende magnetfelt(MP ²)    og et regulerbar pulserende vakumsug.

Behandlingen trenger dyp ned i huden og øker dermed kollagen- og elastin produksjonen som fører til fastere hud og færre rynker. En forhøyet temperatur i vevet bryter ned fettcellene. Sluttresultatet er en fastere hud og tap av cm. Kan benyttes til ansikt, hals, mave, hofte, bakdel, lår osv.

venus-legacy-maskin

Alma Pixel fraksjonert CO2-laser

Dette er den nye typen laserbehandling for behandling av rynker, arr og generell hudforbedring. Prinsippet går ut på at mange små laserstråler trenger inn i huden, men med frie områder omkring som ikke blir behandlet. Dette fører til raskere tilheling (ca. 1 uke) og mindre risiko for bivirkninger.

Behandlingen må som regel gjentas dersom man skal få samme effekt som den ”gammeldagse” metoden. Hudforbedringen kommer også relativt sent og det kan ta helt opptil et halvt år før man ser det endelige sluttresultatet.

pixel-co2

Kosmetisk laserbehandling

Argus Vital har anskaffet topp moderne lasere for kosmetisk behandling

Harmony XL er markedets mest fleksible  plattform for medisinsk kosmetiske laser og IPL behandlinger. Laseren er alene om å kunne tilby et system med ulike laser-, lys- og IPL-teknologier, med kontaktkjøling.

Vi tilbyr vi følgende behandlinger med Harmony XL:

Fjerning av små kar og pigment med IPL behandling med kjøling

Fjerning av større kar med YAG laser med kjøling. Behandlingen gir lite smerte.

Harmony-XL

Sorano ICE permanent hårfjerning

Vi benytter diodelaseren Sorano ICE for hårfjerning.  Med denne laseren gir vi tilnærmet smertefri behandling. Laseren er tilpasset alle hudtyper. Soprano ICE er meget rask – hårfjerning på en rygg tar ca 30 minutter. Soprano ICE er FDA godkjent.

Soprano-ICE