Nettbutikk
Ta kontakt
X

Vil du snakke med en av våre rådgivende sykepleiere?

Legg inn ditt telefonnummer så ringer vi deg opp igjen.

Bestill time

Legg igjen ditt telefonnummer, så kontakter vi deg for å avtale time!


Fjerning av vorter

Fjerning av vorter

Uønskede vorter, både mørke og lyse, kan fjernes med CO2-laser. Ved behov gir vi lokalbedøvelse. For å oppnå varig resultat må vi behandle noe i dybden, slik at vi får med vortens “røtter”. Det er ikke nødvendig å sy etterpå. Fordelen med å fjerne vorter med CO2 laser er at det ikke blir arr. Området der vorten sto kan imidlertid bli litt lysere etterpå.

Etter behandling

Når bedøvelsen har sluttet å virke vil det kunne gjøre litt vondt. Vi anbefaler å ta et smertestillende medikament samme kveld (Paracet eller Ibux). Området, som er behandlet skal holdes rent og fuktet. For å unngå infeksjon skal du vaske såret med Pyrisept, bruke antiseptisk salve og ha på plaster eller kompress inntil såret har grodd, ca.7-10 dager.

Videre oppfølging

Ofte er det tilstrekkelig med én behandling, spesielt for vorter på fingre. Fotvorter har ofte dypere «røtter». Det kan derfor være vanskelig å få med alt med en behandling. En eventuell tilleggsbehandling gjøres etter at huden er leget. Det er også først da vi vil kunne se om det finnes gjenværende «røtter». Behandlingen utføres av en sykepleier.

Dersom vi har mistanke om at pigmentflekken/vorten kan være «unormal», vil vi ta en prøve og avvente svar på denne før vi eventuelt behandler.

Bestill time

Legg igjen ditt telefonnummer, så kontakter vi deg for å avtale time!