Nettbutikk
Kontakt oss
X

Invitasjon til kundedag 9. februar

Besøk vår medisinsk kosmetiske klinikk i Lille Grensen 5.

Møt våre dyktige og hyggelige spesialist-sykepleiere og få spesial-tilbud på behandlinger og produkter.

Meld deg på her

Green Peel ®

GREEN PEEL®

Verdenssuksess i mer enn 60 år. Miljø-  og hudvennlig peel, basert på naturlige urter, med super-god effekt

Forny huden på 5 dager

For mer enn 60 år siden  utviklet  Dr. Christine Schrammek den opprinnelige GREEN PEEL®, et nyskapende hudpleie-produkt basert på naturlige urter. Peelingen (som er mekanisk i motsetning til kjemisk), viste seg å være effektiv i behandlingen av en rekke ulike hudproblemer. I tillegg fikk pasientene ren og jevn hudoverflate.

Senere har GREEN PEEL blitt videreutviklet til en serie med ulike produkter og behandlinger, som i dag benyttes av leger og kosmetiske sykepleiere i hele verden.  GREEN PEEL  serien består av ulike behandlinger med varierende mengde og sammensetning av urteblandlinger som tilpasses den enkeltes hudtype og behandlingsmål.

GREEN PEEL® Classic

Dette er den opprinnelige ”klassiske” Green Peel behandlingen som hele Dr.Schrammek-serien er bygget på.  Green Peel® Classic er kjent under slagordet ”Ny hud på 5 dager”. Gjennom 60 år har produktet vært en suksess i mer enn 50 land og vært et tydelig bevis på at man kan bli kvitt hudproblemer og få fornyet og frisk hud, uten å bruke skadelige kjemikalier eller kosmetisk kirurgi.

GREEN PEEL® Energy

En dybdevirkende behandling  med naturlige urter som gir huden energi. Kuren stimulerer blodsirkulasjon og metabolismen og gir resultater som er umiddelbart synlig. Behandling med Green Peel ® Energy er praktisk å ta i en travel hverdag. Kuren er svært effektiv og gir et skikkelig «antirynke kick».

GREEN PEEL® Fresh-Up

Dette er den mildeste behandlingen i Green Peel serien, men den er mer effektiv enn man skulle tro! Huden blir stimulert og vitalisert med naturlige urter.  Green Peel ® Fresh-Up er det ideelle valg for vanlig hudpleiebehandling. Den gir raskt  strålende og frisk hud.  Samtidig gir behandlingen gir god langvarig anti-age effekt. Dette er den perfekte party-peelen.

GREEN PEEL EXPRESS (700 kr)

En enkel lunch behandling. Den Perfekte partypeel før en skal ut. Huden får en glød en ikke kan sminke seg til, en glød som stråler gjennom sminken. Samtidig som huden får en skikkelig antirynke boost som jobber i et par dager. Travle kvinner og menn elsker behandlingen som de både ser og føler gjør en forandring uten å begrense hverdagen. Dette er en fin behandling å gjøre mellom GREEN PEEL fresh up eller GREEN PEEL energy for en oppfriskning.

GREEN PEEL EYE CONTOUR TREATMENT (700 kr (500 kr dersom i kombinasjon med annen behandling)

GREEN PEEL Eye Contour Treatment motvirker rynker og fine linjer rundt øynene. Behandlingen drenerer og minsker vannansamling ved å øke mikrosirkulasjonen. Stimulerer og restrukturerer øyepartiet uten irritasjoner. Effektiv behandling mot poser, tørre og slappe øyelokk. Fjerner spor av tretthet og etterlater en behagelig følelse av velvære. En behandling mange spanderer på seg etter farging av vipper og bryn.

GREEN PEEL CLASSIC (3000 kr)

Dette er den opprinnelige GREEN PEEL behandlingen og den dypeste av de tre utgavene. Behandlingen resulterer i en total hudfornyelse på 5 dager. Denne behandlingen er brukt i 60 år i over 50 land. Behandlingen bidrar til å stramme vevet og forbedrer og bekjemper ujevn, ru hud, tap av elastisitet, rynker, store porer, akne og arr. Denne behandlingen har bevist at det er mulig å behandle konkrete hudproblemer for hele kroppen – på en trygg og ekstremt effektiv måte ved hjelp av naturens resurser.
Inkludert i prisen: en oppbyggende etterbehandling 5-6 dager etter GREEN PEEL Classic, samt spesial tilpassede hjemmeprodukter som må brukes etter behandling.

argus_vital_1331x

green_peel_galleri

Bestill time

Legg igjen ditt telefonnummer, så kontakter vi deg for å avtale time!