Green Peel

Green Peel ®

GREEN PEEL®

Verdenssuksess i mer enn 60 år. Miljø- og hudvennlig peel, basert på naturlige urter, med super-god effekt

Forny huden på 5 dager

For mer enn 60 år siden utviklet Dr. Christine Schrammek den opprinnelige GREEN PEEL®, et nyskapende hudpleie-produkt basert på naturlige urter. Peelingen (som er mekanisk i motsetning til kjemisk), viste seg å være effektiv i behandlingen av en rekke ulike hudproblemer. I tillegg fikk pasientene ren og jevn hudoverflate.

Senere har GREEN PEEL blitt videreutviklet til en serie med ulike produkter og behandlinger, som i dag benyttes av leger og kosmetiske sykepleiere i hele verden. GREEN PEEL serien består av ulike behandlinger med varierende mengde og sammensetning av urteblandlinger som tilpasses den enkeltes hudtype og behandlingsmål.

GREEN PEEL Classic

Dette er den opprinnelige GREEN PEEL behandlingen og den dypeste av de tre utgavene. Behandlingen resulterer i en total hudfornyelse på 5 dager. Denne behandlingen er brukt i 60 år i over 50 land. Behandlingen bidrar til å stramme vevet og forbedrer og bekjemper ujevn, ru hud, tap av elastisitet, rynker, store porer, akne og arr. Denne behandlingen har bevist at det er mulig å behandle konkrete hudproblemer for hele kroppen – på en trygg og ekstremt effektiv måte ved hjelp av naturens resurser.
Inkludert i prisen: en oppbyggende etterbehandling 5-6 dager etter GREEN PEEL Classic, samt spesialtilpassede hjemmeprodukter som må brukes etter behandling.

GREEN PEEL Energy

En dybdevirkende behandling med naturlige urter som gir huden energi. Kuren stimulerer blodsirkulasjon og metabolismen og gir resultater som er umiddelbart synlig. Behandling med Green Peel ® Energy er praktisk å ta i en travel hverdag. Kuren er svært effektiv og gir et skikkelig «antirynke kick».

GREEN PEEL Fresh-Up

Dette er den mildeste behandlingen i Green Peel serien, men den er mer effektiv enn man skulle tro! Huden blir stimulert og vitalisert med naturlige urter. Green Peel ® Fresh-Up er det ideelle valg for vanlig hudpleiebehandling. Den gir raskt strålende og frisk hud. Samtidig gir behandlingen gir god langvarig anti-age effekt. Dette er den perfekte party-peelen.

GREEN PEEL Express

En enkel lunch behandling. Den Perfekte partypeel før en skal ut. Huden får en glød en ikke kan sminke seg til, en glød som stråler gjennom sminken. Samtidig som huden får en skikkelig antirynke boost som jobber i et par dager. Travle kvinner og menn elsker behandlingen som de både ser og føler gjør en forandring uten å begrense hverdagen. Dette er en fin behandling å gjøre mellom GREEN PEEL fresh up eller GREEN PEEL energy for en oppfriskning.

GREEN PEEL Eye Contoure Treatment

GREEN PEEL Eye Contour Treatment motvirker rynker og fine linjer rundt øynene. Behandlingen drenerer og minsker vannansamling ved å øke mikrosirkulasjonen. Stimulerer og restrukturerer øyepartiet uten irritasjoner. Effektiv behandling mot poser, tørre og slappe øyelokk. Fjerner spor av tretthet og etterlater en behagelig følelse av velvære. En behandling mange spanderer på seg etter farging av vipper og bryn.

Bestill time

Legg igjen ditt telefonnummer, så kontakter vi deg for å avtale time!