Nettbutikk
Ta kontakt
X

Vil du snakke med en av våre rådgivende sykepleiere?

Legg inn ditt telefonnummer så ringer vi deg opp igjen.

Bestill time

Legg igjen ditt telefonnummer, så kontakter vi deg for å avtale time!


Green Peel ®

GREEN PEEL®

Verdenssuksess i mer enn 60 år. Miljø-  og hudvennlig peel, basert på naturlige urter, med super-god effekt

Forny huden på 5 dager

For mer enn 60 år siden  utviklet  Dr. Christine Schrammek den opprinnelige GREEN PEEL®, et nyskapende hudpleie-produkt basert på naturlige urter. Peelingen (som er mekanisk i motsetning til kjemisk), viste seg å være effektiv i behandlingen av en rekke ulike hudproblemer. I tillegg fikk pasientene ren og jevn hudoverflate.

Senere har GREEN PEEL blitt videreutviklet til en serie med ulike produkter og behandlinger, som i dag benyttes av leger og kosmetiske sykepleiere i hele verden.  GREEN PEEL  serien består av ulike behandlinger med varierende mengde og sammensetning av urteblandlinger som tilpasses den enkeltes hudtype og behandlingsmål.

GREEN PEEL® Classic

Dette er den opprinnelige ”klassiske” Green Peel behandlingen som hele Dr.Schrammek-serien er bygget på.  Green Peel® Classic er kjent under slagordet ”Ny hud på 5 dager”. Gjennom 60 år har produktet vært en suksess i mer enn 50 land og vært et tydelig bevis på at man kan bli kvitt hudproblemer og få fornyet og frisk hud, uten å bruke skadelige kjemikalier eller kosmetisk kirurgi.

GREEN PEEL® Energy

En dybdevirkende behandling  med naturlige urter som gir huden energi. Kuren stimulerer blodsirkulasjon og metabolismen og gir resultater som er umiddelbart synlig. Behandling med Green Peel ® Energy er praktisk å ta i en travel hverdag. Kuren er svært effektiv og gir et skikkelig «antirynke kick».

GREEN PEEL® Fresh-Up

Dette er den mildeste behandlingen i Green Peel serien, men den er mer effektiv enn man skulle tro! Huden blir stimulert og vitalisert med naturlige urter.  Green Peel ® Fresh-Up er det ideelle valg for vanlig hudpleiebehandling. Den gir raskt  strålende og frisk hud.  Samtidig gir behandlingen gir god langvarig anti-age effekt. Dette er den perfekte party-peelen.

 

argus_vital_1331x

green_peel_galleri

Bestill time

Legg igjen ditt telefonnummer, så kontakter vi deg for å avtale time!