Oppstramming av ansikt og kropp

Oppstramming av ansikt og kropp

Oppstramming av ansikt og kropp

Venus Legacy

Med Venus Legacy får du  effektiv oppstramming av kroppen, cellulitter og slapp hud.

Beauty Vital benytter i behandlingen Venus Legacy, som er den mest avanserte innen «Venus-familien». Denne «storebroren» til  Venus Freeze er kåret til nr. 1 i American health and beauty readers choice Awards 2013!

Dette er en revolusjonerende behandlingsmetode der man utnytter synergieffekten mellom en avansert patentert radiofrekvens teknologi, et pulserende magnetfelt og et regulerbar pulserende sug.

Resultatet er imponerende. Venus Legacy er kåret som nummer 1 i USA. Nå har vi den hos Beauty Vital, som ligger i Lillegrensen 5, 5 etg, 0159 Oslo.

Hvordan fungerer Venus Legacy?

Venus Legacy er en ikke kirurgisk behandling. Huden påføres et nettverk av terapeutisk varme, som trenger dyp ned i vevet. Det oppstår en termisk reaksjon, som stimulerer kroppens naturlige helningsprosesser. Kollagen- og elastin produksjonen øker, noe som fører til fastere hud og færre rynker. Den forhøyede temperaturen i vevet bryter også ned fettcellene. Konsekvensen er fastere og strammere hud, mindre cellulitter og tap av centimeter. Behandlingen kan benyttes til ansikt, hals, mave, hofte, bakdel, lår osv.

Hva kan du forvente?

Behandlingen med Venus Legacy foregår på kroppens overflate og gir ikke smerte eller ubehag. Man regner vanligvis 20 til 40 minutter avhengig av hvilket område som skal behandles. Resultat kan vanligvis sees etter 3-5 behandlinger. En kur på 6-8 behandlinger anbefales for ansikt og decolletè. For kroppsbehandlinger anbefales 10 behandlinger.

Takket være den banebrytende teknologien har Venus Legacy god terapeutisk effekt uten noen “rekonvalesenstid”. Du kan dermed gå tilbake til normale aktiviteter rett etter endt behandling

Amerikanske leger har tillit til den nye behandlingen.

”Venus LagacyTM er den første og eneste FDA godkjente maskinen som straks gir termisk reaksjon i vevet som behandles. Denne revolusjonerende behandlingsmetoden, som består av 4Dteknologi, kombinert med Multi-Polar radio Frekvens (RF), Pulserende Elektro Magnetisk Felt (PEMF) og VariPulseTM teknologier gjør at Venus LegacyTM leverer sikker, smertefri behandling med et overlegent godt resultat.”

Videogalleri:

Bestill time

Legg igjen ditt telefonnummer, så kontakter vi deg for å avtale time!