Øyelokkoperasjon

Øyelokkoperasjon med CO2 laser

Når vi blir eldre blir huden og underhuden i ansiktet mindre elastisk . Vi får rynker. De første rynkene dukker som regel opp området rundt øynene og på øyelokkene. Mange mennesker får etter hvert så mye ekstra hud på øvre øyelokk at det kan påvirke synet. Operasjonen blir utført av spesialist i plastisk kirurgi.

En øyelokkoperasjon vil rette opp denne tilstanden. Man får godt utsyn og man ser mer opplagt og pigg ut. Det er likt fordelt mellom menn og kvinner å få overskudd av hud på øyelokkene og rynker rundt øyepartiet. Øyelokkplastikk er en av de vanligste utførte plastiske operasjoner.

Når vi gjør blepharoplasty eller øyelokkplastikk  fjerner vi overflødig hud og fettvev, slik at øyelokket får riktig lengde og spenst. Øynene er en viktig del av ansiktet og kalles ofte “sjelens speil”. Øyelokkoperasjoner gir derfor stor estetisk gevinst og man får et mer åpent, kvikt og ungdommelig utseende. Man vil oppleve økt velvære både på grunn av bedre funksjon og ved gleden av å se bra ut. For kvinner vil det i tillegg bidra til at øyesminken sitter som den skal.

Forut for behandlingen vil vi undersøke deg og vurdere din situasjon. Det legges en plan for hvordan operasjonen skal gjøres, slik at vi oppnår et godt resultat. Du får også informasjon om inngrepet og hva du må ta hensyn til i etterkant av operasjonen. Vi tar foto av ansiktet ditt før behandling.

Vanligvis tar operasjon på øvre eller nedre øyelokk omkring 1 time. Hvis man gjør både øvre og nedre øyelokk, vil det ta  rundt to timer. Den vanligste formen for bedøvelse ved denne typen operasjon er lokalbedøvelse.

Vi fjerner stingene etter ca. en uke. Du kan bli litt hoven og huden rundt øynene kan få litt blålig misfarging i noen dager etterpå.

Bestill time

Legg igjen ditt telefonnummer, så kontakter vi deg for å avtale time!