Permanent Hårfjerning

Permanent hårfjerning

Permanent Hårfjerning

Rask og komfortabelt

Vi benytter diodelaseren Soprano ICE for hårfjerning. Med denne topp moderne laseren gir vi tilnærmet smertefri behandling. Laseren er tilpasset alle hudtyper. Soprano ICE er meget rask – hårfjerning på en rygg tar ca 30 minutter. Soprano ICE er FDA godkjent.

Diodelaserbehandling for sjenerende hårvekst ble godkjent av amerikanske helsemyndigheter (FDA) i desember 1997. Det er vist i flere større studier at varig hårreduksjon over store områder på kroppen kan oppnås.

En viktig forskjell på diodelaser fremfor elektrolyse er at laseren dekker større felt , og ikke ett og ett hår av gangen. Dermed er det mulig å behandle store områder, og hele regioner som legger og lår, i løpet av en konsultasjon. Tusenvis av pasienter verden over har fått gleden av et liv uten uønsket hår, takket være “Pain-Free, Hair-Free”.

IN-Motion teknologien varmer gradvis opp hårsekkene under huden til de ikke lenger kan produsere nye hår. Siden laseren er i konstant bevegelse, kan behandlingsområdet bli større, noe som gjør at behandlingsøktene går raskt.

Ved tilstrekkelig høy temperatur ødelegges hårroten varig. Temperaturen bestemmes av laserlysets dose, og de innstillinger som velges. Sammenlignet med annet utstyr for hårfjerning er risikoen for hudskade liten. Laserens innebygde kjølesystem avgrenser den nødvendige temperaturstigningen til hårrøttene.

Er det noen som ikke kan behandles?

Alle som henvender seg til Argus Vital for hårfjerning vil først gjennomgå en konsultasjon. Vår diodelaser kan behandle alle hudtyper, uansett pigmentering Personer med mørkere hudtyper må regne med flere behandlinger. .

Er det noen forberedelser som er nødvendig å gjøre før behandling?

Unngå solarium eller overdreven soling de nærmeste 2-3 uker før behandling, da dette øker risikoen for midlertidig pigmenttap. Pigmenttap etter behandling ses imidlertid kun hos ca. 1 av 100 (1 %).

Behandlingen er også mer effektiv jo lysere huden er. Kombinasjonen lys hud og mørkt hår gir best resultat.

Er det nødvendig med flere behandlinger?

Kun hårsekker i vekstfase ødelegges under behandling. Andelen hår i vekstfase varierer i ulike regioner på kroppen. Behandlingen må gjentas inntil alle hårsekker i det aktuelle område er varig ødelagt. Antall behandlinger avhenger derfor av hvilken kroppsdel som behandles.

For å få et optimalt resultat anbefaler vi at du gjennomfører 4 til 6 behandlinger. Noen områder samt lyse og eller tynne hår kan trenge flere behandlinger.

Hvor ofte må behandlingen gjentas?

Det er individuelt hvor mange behandlinger som er nødvendig, da dette har med hvordan den enkeltes hormonelle system fungerer. Som en pekepinn sier vi at ansikt behandles på nytt etter 4-6 uker, mens andre områder behandles med et intervall på 1-3 måneder.

Er behandlingen smertefull?

“Pain-Free, Hair-Free” varmer forsiktig opp hårsekkene med skånsomme laserpulser. Nesten hvilken som helst del av kroppen kan behandles trygt og behagelig, også områder som ansikt, nakke, ben, armer, bikinilinje, rygg om mage.

Mange pasienter sier at Pain-Free, Hair-Free behandlingen minner om en ”massasje med varme steiner” takket være ”In-Motion” – teknikken.

Hva kreves av etterbehandling?

Det oppstår normalt en viss hudrødme etter behandlingen. Hvis huden inneholder mye pigment kan det oppstå forbigående pigmentforandringer. Det kan også klø i huden noen dager etter behandlingen. Du bør unngå direkte soleksponering på behandlet område i 2-3 uker etter behandlingen. Benytt solkrem med høy faktor i ca. 2 mnd etter behandlingen.

Er hårfjerning med laser varig?

Hårreduksjon er dokumentert varig innenfor en oppfølgingsperiode på opp til 2 år etter siste behandling. Dette er tilstrekkelig lang observasjonstid også for områder med lang vekstsyklus (legger).

Bestill time

Legg igjen ditt telefonnummer, så kontakter vi deg for å avtale time!