Nå er det endelig vår og ikke lenge igjen til den store festdagen 17. mai!

17. mai er en av de beste dagene i året! Det synes hvertfall vi! 🙂 Hele dagen er full av hyggeligheter, fra champagnefrokost til grilling på kvelden, OG det er på tide å ta på seg bunad eller annen finstas.

Bunadspolitiet er ute og jakter, og en av de tingene som er snakket mye om er hvordan man bør sminke seg til bunaden. Svaret du ofte får er “en naturlig look med glødene hud” og “no-makeup-look sminke”. Det er få ting som er så lite sjarmerende som en bunadskjorte full av sminke i kragen. Denne dagen gjelder virkelig prinsippet “less is more”!

Bunaden må du fikse selv, men vi i Argus Vital hjelper deg mer enn gjerne med sminke og “gløden” alle snakker om! For å få en ekstra glød anbefaler vi en Green peel fresh up før den store dagen. Det er ikke for ingenting at denne behandlingen blir omtalt som en PARTY PEEL. Behandlingen gir en fantastisk glød, som det ikke går an å sminke seg til! Green peel er en 100% naturlig urtepeeling, med synlige resultater på et minimum av tid. Denne behandlingen har vært på markedet i over 60 år og er nr. 1 i verden på naturlig hudfornyelse! Om du ønsker en naturlig glødende hud til 17. mai – book din time i dag!

Om du booker en Green peel fresh up før 17. mai får du også 20% rabatt på et valgfritt Dr. Schrammek produkt!
NB! Visste du at den originale BB kremen kommer fra Dr. Schrammek? Dette er en behandlende foundation med multitalent, som virker stekt beroligende, har perfekt dekkevne og sitter hele dagen. Perfekt til 17. mai!

Xoxo Argus Vital