Hudpleieserien Forlle’d

Hudpleieserien Forlle’d

Prisvinnende teknologi

Forlle’d er en banebrytende hudpleie-serie, som er utviklet og produseres i Japan. I motsetning til andre hudpleieprodukter inneholder denne serien ioniserte lavmolekylær virkestoffer. Dette gjør at serien er de eneste hudpleieproduktene på markedet der virkestoffene trenger ned i de dypere lag i huden.

Forlle’d Laboratory har utformet en globalt patentert fremstillingsprosess med ultra lavmolekylær hyaluronsyre og andre lavmolekylære stoffer. Teknologien er basert på nobelprisvinneren Koichi Tanakas oppdagelser.

Dyptrekkende pleie med gode resultater

De aktive (ioniserte) molekylene i Forlle’d er så små at de trenger dypt ned huden, hvor de re-hydrerer og gir foryngelse. Hvert hudpleieprodukt er basert på en unik formel, med bl.a. lavmolekylære komponenter (hyaluronsyre, platina, ceramider osv.) Den spesielle blandingen av ioniserte virkestoffer gir usedvanlig gode resultater.

Allergihemmende

Hyalogy med lavmolekylær hyaluronsyre er en av de grunnleggende virkestoffene i Forlle’ds hudpleieserie. Hyaluronsyre spiller en avgjørende rolle i metabolske prosesser, som dannelse av nye celler og samspillet mellom disse. Stoffet fremmer celleimmunitet, forebygger infeksjoner og hemmer allergiske reaksjoner. En av syrens viktigste egenskaper er evnen til å holde på fuktighet på opp til 6000 ganger syrens egen vekt.

Lavmolekylær hyaluronsyre

Den naturlig reparasjonen av hudceller avhenger av hvor mye hyaluronsyre som fines i huden. Dessverre reduseres denne mengden etter hvert som man blir eldre. Dette gjør at huden blir mer mottakelige for toksiner og at alle prosesser, som krever hyaluronsyre blir redusert. Det er derfor utrolig viktig, at antirynkeformler inneholder hyaluronsyre.

Problemet med vanlig hyaluronsyre, som brukes i mange hudpleieprodukter, er at molekylene er 3000 nanometer i diameter, mens det intracellulære rommet kun er 15-50 nanometer, og bare 6-10 nanometer ved hyalin-membranen. Dette gjør det umulig for molekylene å trenge dypt ned i huden. Virkestoffene blir derfor kun liggende i hudoverflaten. Frem til nå har det derfor kun vært mulig å få hyaluronsyre i de dypere hud-lagene med direkte innsprøytning av syre.

Nå har imidlertid japanske forskere i Forlle’ds laboratorium lykkes med å utvikle lavmolekylær hyaluronsyre med molekyler, som bare er 5 nanometer brede og som samtidig har høye ioniserings-nivåer. Dette gjør at hyaluronsyren kan trenge dypt ned i huden uten injeksjon.

Indikasjoner for klinikkbehandlingen:

 • Forberedelse av huden til laser behandling eller kjemisk peel
 • Rekonvalesens etter plastisk kirurgi, laser eller peeling behandlinger
 • Dehydrert, tynn eller slapp hud.
 • Photo-aldring grad 1,
 • tap av glød, vitalitet og spenst.

Behandlingen passer godt for dem som:

 • har nåleskrekk og ikke ønsker injeksjoner.
 • Biofiller- behandlingen forlenger og forbedrer resultatene etter fillere.

Hva skjer?

 • Huden dyp-renses.
 • stoffskiftet stimuleres
 • metabolske prosesser samt væske, mineral og salt balansen gjenopprettes.
 • Behandlingen bygger opp fukt- depoter i underhuden.
 • Huden vil utstråle vital sunnhet etter behandlingen.

Jo eldre hud, jo flere behandlinger anbefales. Dette er den ultimate behandlingen som erstatter Mesotherapy takket være nano teknologi og nyeste forskning på lavmolekylære ioniserte stoffer.

Bestill time

Legg igjen ditt telefonnummer, så kontakter vi deg for å avtale time!