Nettbutikk
Kontakt oss
X

Invitasjon til kundedag 9. februar

Besøk vår medisinsk kosmetiske klinikk i Lille Grensen 5.

Møt våre dyktige og hyggelige spesialist-sykepleiere og få spesial-tilbud på behandlinger og produkter.

Meld deg på her

Våre Medarbeidere

Argus Vital teamet består av offentlig godkjente sykepleiere som har spesialistert seg innen medisinsk kosmetisk behandling.

Mojgan Abdeh

Mojgan er dermatologisk og kosmetisk sykepleier hos Argus Vital. Hun er utdannet spesialsykepleier fra Høyskolen i Akershus hvor hun bl.a. jobbet  i 6 år som psykiatrisk sykepleier. De senere årene har Mojgan spesialisert seg innen dermatologisk og kosmetisk sykepleie. Hun har gått på Senzie Akademiet på Høyskolen i Buskerud og tatt en rekke kurs og seminarer innen kosmetiske behandlinger (hos Skintech, ZO Skin Health, Dr. Schrammek, Allergan, Estethica medical, derma kurs (dermatologi) m.m).

Mojgan er kjent for sitt dyktighet. Etter en grundig hud-analyse setter opp program og videre oppfølging tilpasset den enkeltes behov. Det være seg tilrettelagte peelinger eller injeksjoner eller hudforbedring og behandling med ulike lasere (IPL, YAG , CO2 og Soprano).

Mojgan har stort fokus på dermatologi og hospiterer jevnlig hos en anerkjent hudlege for å videreutvikle sin kompetanse.

Line Sørenmo

Line er kosmetisk dermatologisk sykepleier hos Argus Vital. Hun har sin spesialutdannelse fra Senzie Akademiet.

Line har stor interesse for hudhelse. I tillegg er hun opptatt av, ofte gjennom enkle grep, å fremme den enkelte pasients naturlige særpreg og skjønnhet.

Line er kjent for sin dyktighet, gode service og imøtekommenhet.

Anette Syvertsen

SYKEPLEIER

Anette er utdannet sykepleier fra Vårdhøgskolan i Gøteborg, Sverige  i 2001.

Hun har vært ansatt  hos Argus Syn siden 2003 og har hatt en sentral rolle i oppbyggingen av Argus Vital.

Anette Syvertsen har gjennom en rekke kurs og praktisk arbeid tilegnet seg solid kompetanse innen kosmetiske og medisinske behandlinger. Hun har bl.a. deltatt i en rekke kurs og seminarer hos  Skintech, ZO Skin Health, Dr. Schrammek og Allergan.

Anette har til en hver tid 100% fokus på pasientene og gir en hyggelig, profesjonell og trygg behandling tilpasset den enkeltes behov.

Dr. Willy Pettersen

MEDISINSK ANSVARLIG

Dr. Willy Pettersen er spesialist i øyemedisin fra universitetet i Tromsø.

Dr Pettersen er medisinsk ansvarlig for klinikkene Argus Syn og Argus Vital.  I tillegg til å ha det medisinske ansvaret for klinikkene, er Pettersen en ledende kirurg i Norge innen Synskorrigerende behandling og har gjennom årene operert tusenvis av pasienter slik at de slipper å bruke briller eller linser. Les mer.

Willy Pettersen er kjent som en dyktig kirurg og pasientene gir ofte uttrykk for at de setter stor pris på hans hyggelige vesen og rolige og trygge væremåte.

Bestill time

Legg igjen ditt telefonnummer, så kontakter vi deg for å avtale time!