Medarbeidere

Våre Medarbeidere

BEAUTY VITAL teamet består av offentlig godkjente sykepleiere som har spesialistert seg innen medisinsk kosmetisk behandling.

received_1314699755338610-1-768x1024

Malin Wallace

Malin Wallace er kosmetisk dermatologisk sykepleier ved Beauty Vital. Hun er autorisert sykepleier i bunn, og har tatt sin videreutdanning innen kosmetisk dermatologisk sykepleie ved Senzie Akademiet, Universitetet i Sørøst-Norge.

I tillegg til den formelle utdannelsen sørger Malin for å holde seg kontinuerlig oppdatert på nye produkter, behandlinger og trender, og deltar jevnlig på forskjellige kurs og seminarer. Hun har blant annet deltatt på kurs hos ZO Skin Health, Dr. Schrammek og Dermaceutic. Hun har også kurs innen laserteknikk gjennom de norske laser-firmaene Scanex og Skintech.

Malin har en sterk lidenskap for hudhelse, og brenner for jobben sin. Hun tilstreber naturlige og estetisk vakre resultater hos sine kunder. Om du ønsker hjelp med uønsket hårvekst, pigmenteringer, solskader, linjer, akne eller bare en mer glødende hud – kontakt Malin for gode råd og behandlinger. Velkommen til Beauty vital for en uforpliktende konsultasjon.

Karianne Klokk

Karianne Klokk er utdannet sykepleier ved høgskolen i Oslo. Hun har videreutdannet seg til kosmetisk dermatologisk sykepleier ved senzie akademiet. Hennes store lidenskap er hudhelse og tilbyr ulike behandlinger innenfor hudforbedring og hudforyngelse. Hun har erfaring innen kombinasjonsbehandlinger, som gir gode resultater på pigmentproblematikk, acne og acnearr samt generell hudforbedring. Hun har kompetanse blant Annet innen ulike syrepenslinger, dermapen, mesoterapi, laserhårfjerning, Venus legacy og botox.

965B3FD6-FF88-41EA-B34E-49D6AA624BC5-768x1024
argus_syn_willy_Pettersen_portrett

Dr. Willy Pettersen

MEDISINSK ANSVARLIG

Dr. Willy Pettersen er spesialist i øyemedisin fra universitetet i Tromsø.

Dr Pettersen er medisinsk ansvarlig for klinikkene Argu Syn og Beauty Vital.  I tillegg til å ha det medisinske ansvaret for klinikkene, er Pettersen en ledende kirurg i Norge innen Synskorrigerende behandling og har gjennom årene operert tusenvis av pasienter slik at de slipper å bruke briller eller linser. Les mer.

Willy Pettersen er kjent som en dyktig kirurg og pasientene gir ofte uttrykk for at de setter stor pris på hans hyggelige vesen og rolige og trygge væremåte.

Anette Syvertsen

SYKEPLEIER

Anette er utdannet sykepleier fra Vårdhøgskolan i Gøteborg, Sverige i 2001.

Hun har vært ansatt hos Argus Syn siden 2003 og har hatt en sentral rolle i oppbyggingen av Beauty Vital.

Anette Syvertsen har gjennom en rekke kurs og praktisk arbeid tilegnet seg solid kompetanse innen kosmetiske og medisinske behandlinger. Hun har bl.a. deltatt i en rekke kurs og seminarer hos Skintech, ZO Skin Health, Dr. Schrammek og Allergan.

Anette har til en hver tid 100% fokus på pasientene og gir en hyggelig, profesjonell og trygg behandling tilpasset den enkeltes behov.

Bilder fra Argus Syn, Akersgata 35.

Foto: Tom Henning Bratlie

Bestill time

Legg igjen ditt telefonnummer, så kontakter vi deg for å avtale time!