Våre maskiner

Våre maskiner

Venus Legacy

En revolusjonerende behandlingsmetode der man utnytter synergieffekten mellom en avansert patentert radiofrekvens teknologi RF, et pulserende magnetfelt (MP ²) og et regulerbar pulserende vakumsug.

Behandlingen trenger dyp ned i huden og øker dermed kollagen- og elastin produksjonen som fører til fastere hud og færre rynker. En forhøyet temperatur i vevet bryter ned fettcellene. Sluttresultatet er en fastere hud og tap av cm. Kan benyttes til ansikt, hals, mave, hofte, bakdel, lår osv.

Fraksjonert CO2-laser

Alma Pixel fraksjonert CO2-laser er den nyeste typen laserbehandling for behandling av rynker, arr og generell hudforbedring. Prinsippet går ut på at mange små laserstråler trenger inn i huden, men med frie områder omkring som ikke blir behandlet. Dette fører til raskere tilheling (ca. 1 uke) og mindre risiko for bivirkninger.

pixel-co2

Behandlingen må som regel gjentas dersom man skal få samme effekt som den ”gammeldagse” metoden. Hudforbedringen kommer også relativt sent og det kan ta helt opptil et halvt år før man ser det endelige sluttresultatet.

pixel-co2

IPL og YAG laser

BEAUTY VITAL har anskaffet topp moderne lasere for kosmetisk behandling. Harmony XL er markedets mest fleksible plattform for medisinsk kosmetiske laser og IPL behandlinger. Laseren er alene om å kunne tilby et system med ulike laser-, lys- og IPL-teknologier, med kontaktkjøling.

Vi tilbyr vi følgende behandlinger med Harmony XL:
Fjerning av små kar og pigment med IPL behandling med kjøling. Fjerning av større kar med YAG laser med kjøling. Behandlingen gir lite smerte.

Laser for permanent hårfjerning

Vi benytter diodelaseren Soprano ICE for hårfjerning. Med denne topp moderne laseren gir vi tilnærmet smertefri behandling. Laseren er tilpasset alle hudtyper. Soprano ICE er meget rask – hårfjerning på en rygg tar ca 30 minutter. Soprano ICE er FDA godkjent.

last-ned